сряда, януари 11, 2012

Шоколадов сладкиш с майонеза

Шоколадов сладкиш с майонеза


1ч.ч. майонеза - 1 опаковка от 200 г.
1 ч.ч. вода
2 ч.ч. брашно
5 с.л. натурално какао
1 ч.ч. захар
2 ч.л. (1 п. от 10 г) бакпулвер
ванилия (по желание)
За глазурата - шоколад и масло в съотношение 2:1.
В купа разбъркайте сухите съставки и добавете към тях майонезата и водата. Изсипете в намаслена и посипана с брашно форма .Печете 25 мин в загрята на 180 г С фурна. Пробвайте с клечка, но имайте предвид, че сладкишът трябва да остане сочен.

Няма коментари:

Публикуване на коментар